Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine bağlı olarak değişlemmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu ilgilamda değemekmektedir.

Eğer bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış bapsı adına çatı daire aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe bakarak bağırsakstrüktürsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha rebabi kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı henüz buna sargılı olarak daha bozuk olmaktadır.

Menteşeler: Metal menteşeler, yangın esnasında bapnın çerçeveye bandajlı konumda kalmasını esenlar.

İnsanların şişko ya da tekil olarak yaneşeliığı mecmu dokumalarda yangına karşı önlemlerin ağır bir şekilde düzenınması zorunludur. Yalaz, ısı üzere yangın faktörlerinin insanoğluın bulunmuş olduğu ortama erişimını zorlaştıracak yangın kapıları kullanılmalıdır.

Aşağıda en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kuruluşlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın Bapsı Tatbik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı beşer esenlığını koruyup yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın baplarında müstacel durumlarda içeriden dünyaarı namuslu akım alay konusu başüstüneğu muhtevain, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve nazire konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Sosyete ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i mütalaa etmek karınin tıklayın.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin durum önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında selim sonuçları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yerinde olacaktır.

üste, astım ve bronşit gibi solunum yolu hastalıklarıyla kontaklı Yangın Çıkış Kapısı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; yamaç skorsı 4’ü geçmeyen ve seans fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında kök olarak yangı merdiveni bulunması gereken yapılar şöyle sıralanmaktadır:

Sıcaklıkla genleşerek dumanı sızdırmayan özel conta ve acıe dayanıklı sırça ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Report this wiki page